fbpx
1

Blogi

Lisää kirjoituksia blogissamme

Tilaa kirjauutisemme

Haluatko pysyä kartalla uusista kirjoistamme ja tarjouksistamme? Jätä sähköpostisi, niin lähetämme muutaman kerran vuodessa ajankohtaisia kirjauutisia. Emme spämmää emmekä luovuta tietojasi eteenpäin.

Terra Cognita Facebookissa


Terra Cognita
Terra Cognita3 days ago

Vaikka et eilen olisi päässyt kuuntelemaan Kimmon tarinointia, tallenne löytyy Rosebud Sivullisen Youtube-kanavalta. Sisältää paljastuksia kustannusmaailmasta ja kulttuuripolitiikasta, ironialla höystettynä.
https://www.youtube.com/watch?v=f6en7YUBQ2g

Rosebud Books - Kirjakauppoja.

Terra Cognita
Terra Cognita4 days ago

Kimmo kertoo suomennoksistaan, joita on kertynyt peräti 150. Katsele striimiä: https://m.youtube.com/watch?v=f6en7YUBQ2g

Rosebud Books - Kirjakauppoja. Bookshops. Sivullinen, Kaisaniemi.

Terra Cognita
Terra Cognita4 days ago

Minne mennä tänään? Tänne tietysti.

Rosebud Books - Kirjakauppoja. Bookshops.

Näytä lisää

Terra Cognita Twitterissä


3 days ago
Vaikka et päässyt eilen paikalla kuuntelemaan Kimmo Pietiläistä, tallenne on katsottavissa @RosebudBooks Youtube-kanavalta. Sisältää mielenkiintoisia paljastuksia kirja-alan kulisseista ja ironisia havaintoja kulttuuri-instituutioidemme tilasta.

https://t.co/fXcbMhhJbo
4 days ago
Tänään, arvoisat lukijat. Tervetuloa! https://t.co/hBTqKWyroy
TCtietokirjat photo
Rosebud Books @RosebudBooks
Tietokirjasuomentamisen epävirallisen maailmanennätysmiehen, @TCtietokirjat perustajan Kimmo Pietiläisen 150. tietokirjasuomennos ilmestyi tänä syksynä. Pietiläinen kertoo Vaclav Smilin Kasvu-kirjasta ja muista suomennoksistaan #Sivullinen-kirjakaupassa ke 13.10. klo 18 https://t.co/6RyrAUYst9
3 weeks ago
Huomenna lähdetään kohti @Kirjamessut Turkuun. Mukana syksyn ensimmäiset uutukaiset. Lisää luvassa syksyn mittaan.
Ja vaikka et juuri tänä viikonloppuna pääsisikään, osallistumme myös @KirjamessutHKI @Kirjamessutjkl ja Tampereen Kirjafestareille.

https://t.co/XQKhpZ0kaA
3 weeks ago
Syksyn starttina ( @Kirjamessut jälkeen toki) Kimmo Pietiläinen nousee uuden @RosebudBooks Sivullinen -kirjakaupan stagelle pohtimaan ennätyksellisen uransa tärkeimpiä käännöksiä ke 13.10.
Mitä kirjoja toivoisit käsiteltävän? https://t.co/L1CdSdQibx
TCtietokirjat photo
3 weeks ago
Tällainen tästä tuli. 740 sivua täyttä asiaa kasvusta.
Me tietysti elämme maailmassa, jossa kasvu on tärkeintä. Mutta mitä se oikein on, ja miten luonnon ja ihmisen järjestelmät (maatalous, metsät, kaupungit, teknologiat, väestöt) kasvavat?
https://t.co/vGUeJEIXkq https://t.co/OWxGcMm0zC
4 weeks ago
Syksyn ensimmäiset kirjat tipahtivat painosta. Aijai, ytimessä ollaan! Tilaa omasi nyt osoitteesta https://t.co/YL61BPEb3A https://t.co/1wQ7jt8x4Y TCtietokirjat photo
Lataa lisää