Pitkä häntä

35,00 

Chris Anderson, Pitkä häntä, Miksi tulevaisuudessa myydän vähemmän enempää
Suomentaja Kimmo Pietiläinen
ISBN 978-952-5697-01-8
Kirjastoluokka 69.3
Sivumäärä 255 sivua
Painovuosi 2007
Sidosasu nidottu

Tuotetunnus (SKU): 9789525697018 Osastot: ,

Internet ja likimain rajoittamaton valinnanvara ovat muuttamassa maailmaa ja kuluttajien käyttäytymistä. Huomisen markkinoilla menestyvät ne, jotka osaavat hyödyntää uuden tilanteen.

Pitkä häntä käsittelee pohjimmiltaan runsauden taloutta, täysin uutta liiketoiminnan mallia, joka on vasta ilmaisemassa voimaansa, kun rajoittamaton valinnanvara paljastaa uusia totuuksia kuluttajien haluista ja tavoista, joilla he tyydyttävät halunsa.

Mitä tapahtuu, kun koko maailma on tarjolla kaikille? Miten käy, kun miljoonien muutamin kappalein myytyjen tavaroiden myynnin arvo ylittää nykyisten, miljoonittain myyvien harvojen tuotteiden arvon? Mitä seuraa siitä, että muutama voittoa tavoittelematon nuori tallentaa laulun tai videon ja saa sille saman jakelun kuin vahvin nykyisistä viihdealan jättiläisistä?

Chris Anderson osoittaa tässä ajatuksia herättävässä teoksessa, että hittien aika on ohi. Olemme siirtyneet muutamista tuottajista uudenlaisten mahdollisuuksien aikaan. Kaupan pitkä häntä yhdistää uudet tuottajat, uudet yhdistäjät ja uudet muodin luojat ja heitä on paljon.

Pitkä häntä on vilkaisu tulevaisuuteen, joka on jo täällä.

Chris Anderson on Wired-lehden päätoimittaja.